Blog

Meditasyon Olarak Yaşam

Meditasyon Olarak Yaşam
Blog

Meditasyon Olarak Yaşam

Meditasyon, zihninizi sakinleştirmenize ve kaynak ile yeniden bağlantı kurmanıza izin veren, günlük yaşamınızın baskı ve stresini geride bırakıp sessiz bir yere kaçabileceğiniz bir araçtır. Meditasyonda, ruhsal benliğinize odaklanarak ve zihnin yanıltmalarını ortadan kaldırarak sorularınıza yanıtlar bulabilirsiniz. Meditasyondan edindiğiniz fayda, yasamın kendisinin bir meditasyon ve her an kaynak ile yeniden bağlantı kurma fırsatı olarak görülmesi ve bunun yolunuza rehberlik etmesi için zihin ile ruhunuzu harmanlayacak bir çalışma seklinde yaratılması ile günlük yaşamınıza yansıtılabilir.

Maddi ve ruhsal dünyanın yeniden bağlantı kurmasının zamanı gelmiştir, bilinç değişiminin ana hedefi budur. Bir başkasının üzerinde üstünlük kurulamaz ve ikinin artık ayrı olmasına da gerek kalmamıştır. Ruhsal benliğinizi zihin ya da egodan ayırdığınız zaman, eski ayrılık enerjisinden kalırsınız. Yaşamınızı bir meditasyon gibi yaratmak her an bağlantınızı sürdürmenize, ihtiyacınız olduğunda rehberlik almanıza ve hayatınızı kaynak ile sürekli iletişim içinde yasamanıza iznini verir.

Zihnin hayatta bir amacı vardır, tıpkı ruhun olduğu gibi. Herkes yapmak üzere geldiği iste ve ruhunuzun yolculuğunda size yardımcı olmak için kendi rolünü oynar. Zihin olmadan, size ve yol boyunca şifa verici derslerinizi öğrenmek ve deneyimlemek için ihtiyacınız olan herkese izin verecek şekilde yolculuğunuzu tamamlamanız mümkün değildir.

Yaşamı bir meditasyon olarak görmek için kaynak ile olan bağlantınıza odaklanın. Meditasyon esnasında hissettiğiniz o huzuru hatırlayın ve o enerjiyi günlük yaşamınıza getirin. Bilincinizi genişletmek için odaklanın, anlayış ve farkındalık enerjisini her anınıza taşıyın. O huzur, neşe ve koşulsuz sevginin hatırlamayı seçtiğiniz anda sizinle olduğunu unutmayın. Bu enerjileri ararsanız, bulursunuz, çünkü daima oradadırlar. Meditasyon yolculuğunuzda deneyimlediğiniz o huzuru her an yaratabilirsiniz ve o zaman hayatınızda da ortaya çıkacaktır.

Yazar: Jennifer Hoffman Çeviri: Semra Ekmekçi Düzenleme: Birlik Bilinci

TELİF HAKKI©2020 BİRLİKBİLİNCİ. TÜM HAKLARI SAKLIDIR. BU YAZIYI TÜMÜ OLMAK ŞARTIYLA, DEĞİŞTİRİLMEDEN, BEDAVA OLARAK, VE BU TELİF HAKKI UYARISI VE İNTERNET BAĞLANTISI (WWW.BİRLİKBİLİNCİ.COM/) İLE BİRLİKTE KOPYALAMAYA VE DAĞITMAYA İZİN VERİLMİŞTİR.

Whatsapp Destek Hattı